Aktivera ditt företagskonto

Vi har lanserat en ny webshop för att skapa en bättre köpupplevelse för våra kunder. Det innebär att ett nytt företagskonto har skapats till dig som är företagskund hos oss. För att skydda dina personuppgifter och erhålla en säker plattform behöver du aktivera ditt nya företagskonto för att komma åt dina avtalspriser. Är du ny som företagskund kan du läsa mer om vad det innebär här.

Om du haft ett företagskonto sedan tidigare har ett e-postmeddelande skickats till din registrerade e-postadress med länk för att aktivera ditt nya företagskonto (kontrollera skräppost). Om du inte har kvar e-postmeddelandet kan du aktivera kontot enligt instruktionen nedan eller kontakta oss på info@sunda.se så hjälper vi dig.

Aktivera ditt företagskonto

  1. Besök följande länk för att återställa lösenordet till ditt företagskonto. Du anger den e-postadress som var registrerad på ditt gamla företagskonto. Om du är osäker vilken e-postadress som är registrerad, maila info@sunda.se eller ring oss på 026-824 23 mellan 8:00-12:00 så hjälper vår kundservice dig.
  2. Ett e-post skickas till din inkorg för att återställa lösenordet och aktivera ditt företagskonto. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att slutföra processen.
  3. Ditt företagskonto är nu aktiverat! Du loggar in med dina nya uppgifter här.

 

Ditt nya företagskonto

När du som företag är inloggad kommer du åt dina avtalspriser, ett komplett sortiment för företag och företagsuppgifter. Har du några frågor eller funderingar hur du använder ditt nya företagskonto kan du kontakta din säljansvarige hos Sunda eller vår kundservice.