Om oss

Sunda är ett svenskt varumärke med smarta och miljöanpassade rengöringsprodukter för hemmet och alla typer av verksamheter. Vi utvecklar våra egna produkter med strävan att erbjuda de mest resultatgivande produkterna på marknaden med ett så litet miljöavtryck som möjligt. Vi är det självklara valet av rengöringsprodukter.

Det självklara valet av rengöringsprodukter

Sedan starten 2008 har vi försörjt hushåll och företagare med hemleverans av rengöringsprodukter runt om i Sverige. Vi började med vår signatur-produkt tvättmedel och har sedan fortsatt växt under snart 15 år och kan numera erbjuda ett komplett utbud av tvätt, disk, rengöring, bilvård och hygien.

Vi tror på att hitta den perfekta balansen mellan resultat och lågt miljöavtryck. Varje produkt vi utvecklar är konstruerad för att ge störst effekt mot ett specifikt problem. När rätt produkt används för ett specifikt problem, får man ett bättre och snabbare resultat. Det ska inte vara en ständig utmaning att få ett rent hem.

Med svensk och skandinavisk tillverkning och få led från produktion till leverans ut till kund strävar vi att göra så lågt klimatavtryck som möjligt. Vi gör ett medvetet val att ha produkter i större förpackning för att minska förbrukning av material och emballage, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläpp i vår produktion och transport. Vi vill ge alla möjligheten att bidra till en hållbar vardag.

Rengöring som passar just dig.

Vi vet att alla produkter inte passar alla. Därför har vi tagit fram tre enastående serier som är speciellt framtagna för att passa just ditt behov.

Vår affärsidé.

Sunda utvecklar, marknadsför och säljer högkvalitativa miljöanpassade rengöringsprodukter med högt bruksvärde utan onödiga tillsatser. Produkterna ska tillverkas inom de nordiska länderna med så lågt klimatavtryck som möjligt.

Föreningsförsäljning

Enkel föreningsförsäljning med produkter alla behöver i hemmet

Något som ligger varmt om hjärtat för oss är föreningslivet. Över 560 föreningar har sålt våra produkter sedan 2008 för att finansiera olika aktiviteter, vilket vi är otroligt stolta över. Bli en del av vår föreningsförsäljning och tjäna enkla pengar till ditt lag eller förening.

Läs mer på forening.sunda.se

Private Label

Går du i tankarna om att sätta ditt varumärke på rengöringsprodukter?

Vi samarbetar med fantastiska entreprenörer och varumärken idag där vi tagit fram rengöringsserier i private label. Tillsammans med oss har du möjligheten att ta fram en eller flera rengöringsprodukter i både stora och små volymer.

Läs mer om Private Label