Företag

Är du som företag intresserad av att beställa våra produkter eller ta del av hela vårt företagssortiment? För dig som företag erbjuder vi ett större utbud av rengöring, förbrukningsvaror och tillbehör. 

Sunda är ett svenskt varumärke med smarta och miljöanpassade rengöringsprodukter för alla typer av verksamheter. Sedan starten 2008 har vi försörjt företagare och hushåll med rengöringsprodukter över hela Sverige. Vi utvecklar våra egna produkter med mission att erbjuda de mest resultatgivande produkterna på marknaden med ett så litet miljöavtryck som möjligt. Utöver vårt företagssortiment har vi en rengöringsserie för hemmet och erbjuder föreningsförsäljning.

Vi är det självklara valet av rengöringsprodukter för din verksamhet.

 

FÖRETAGSSORTIMENT

Rengöringsprodukter för en renare verksamhet

Oavsett om du som företagare förbrukar rengöringsprodukter i verksamheten eller är återförsäljare har vi ett komplett sortiment för dig som företagare.

Bli företagskund
 • Städ & rengöring

  Ett komplett sortiment av städ- och rengöringsprodukter för städbolag och verksamheter i behov av regelbunden rengöring.

 • Avfettning

  I Resultat-serien erbjuder vi ett komplett utbud av alkalisk avfettning, kallavfettning och micro-avfettning för rengöring av alla typer av fordon och verksamheter.

 • Bilvård

  Svensktillverkade bilvårdsprodukter utvecklade med avancerad teknologi för att leverera de bästa bilvårdsprodukterna på marknaden.

 • Kaffemaskinrengöring

  I vår företagsserie har vi en serie av rengöringsprodukter för kaffemaskiner och automater som håller maskin, mjölkslangar och tillbehör rena och fria från kalkavlagringar.

 • Hygienpapper

  Svenskproducerat och svanenmärkt hushållspapper, toalettpapper, torkrullar och industrirullar med otroligt kompakta rullar samt lång hållbarhet.

 • Tvål & hudvård

  Hand- och kroppsvård utan onödiga tillsatser som är både snäll mot dig och mot miljön. Hos Sunda hittar du ett utbud av handtvål, kroppstvål och alcogel.

Bli företagskund hos Sunda

Bli företagskund idag - ta del av ett större utbud av rengöringsprodukter och städtillbehör som företagskund. Kom igång och handla med några enkla knapptryck!

Private Label

Går du i tankarna om att sätta ditt varumärke på rengöringsprodukter?

Vi samarbetar med fantastiska entreprenörer och varumärken idag där vi tagit fram rengöringsserier i private label. Tillsammans med oss har du möjligheten att ta fram en eller flera rengöringsprodukter i både stora och små volymer.

Läs mer om Private Label