Tvättmedel utvecklad för att aldrig ta slut

Vi har utvecklat våra flytande och pulvertvättmedel för att lösa det eviga vardagstrasslet med tvätten. Renare tvättresultat, färre inköp och klumpfria tvättmedel. Produkter tillverkade för att göra det enkelt för dig.

 • Det blir rent. På riktigt.

  Våra tvättmedel innehåller effektiva enzymer som gör rent på djupet och bryter ner smuts och fläckar samtidigt som dem är skonsam mot materialet och känslig hud. Tvättmedel ska bara fungera, så enkelt är det.

 • Det tar aldrig slut.

  Alla våra tvättmedel har ett högt koncentrat med låg dosering som gör att det räcker extremt längre. Månadsinköpet blir ett minne blott när en förpackning räcker upp mot 1,5–2 år. Gör det enkelt för dig.

 • Inga klumpar i tvättmedelsfacket.

  Klumpar i facket orsakas av tillsatser och överdosering. Vårt pulvertvättmedel är ett klumpfritt tvättmedel - vi har plockat bort alla onödiga råvaror vilket gör att pulvret lätt transporteras genom tvättmaskinen.

Hur länge räcker ditt tvättmedel?

I genomsnitt tvättar en familj på fyra personer 5–7 maskiner i veckan. En förpackning tvättmedel i butik räcker till cirka 20 tvättar, vilket motsvarar en förbrukning på 1–2 förpackningar i månaden.

När du byter till Sundas tvättmedel klarar du dig på en förpackning i 11,5 år med samma förbrukning.

 • Låg dosering tack vare högt koncentrat
 • Räcker i 1–1,5 år för en familj på fyra personer
 • Inga onödiga tillsatser - tillverkade för det svenska vattnet

Flytande tvättmedel.

1 av 7

⭐⭐⭐⭐⭐

"Så smidigt att beställa en stor förpackning tvättmedel som kommer hem o räcker väldigt länge, otroligt snabb leverans."

MARIA

✔ VERIFIERAD KUND

Pulvertvättmedel.

1 av 7
 • Tvättmedel effektiva redan vid 30 grader

 • Koncentrerat tvättmedel med hundratals tvättar

 • Låg dosering som ger utmärkt tvättresultat

 • Våra pulvertvättmedel är miljömärkta med svanenmärket

1 av 4

Ibland behövs det lilla extra.

1 av 10

Vanliga frågor.

Är det bäst med flytande eller pulver tvättmedel?

Pulvertvättmedel är i regel mer effektiv än flytande tvättmedel, speciellt om du bor i ett område med hårt vatten. Samtidigt är flytande mycket skonsamt och blir allt vanligare med självdoserande tvättmaskiner. När du väljer tvättmedel bör du utgå från dina behov, allergier och vad du tvättar för att göra det bästa beslutet.

Varför klumpar tvättmedlet sig i facket?

Den vanligaste anledningen att det bildas klumpar i tvättmedelsfacket är på grund av att tvättmedlet innehåller zeoliter som ska mjukgöra vattnet. Tyvärr är bieffekten att pulvret klumpar sig, speciellt vid överdosering. I Sverige har vi 80% mjukt vatten, så zeoliter behövs inte i pulvertvättmedel. Alla våra tvättmedel är zeolitfria.

Om det plötsligt uppstår kan det även bero på att tvättmaskinen och ledningar behöver rengöras.

Kan man tvätta allt i 30 grader?

Att tvätta i låga temperaturer är bättre för miljön och är snällare mot elräkningen. Men tänk på att bakterier och svamptillväxt kan bildas i lakan, underkläder och handdukar, för att eliminera det måste du tvätta i högre temperatur.

Varför ska jag undvika att använda sköljmedel?

Sköljmedel har många bra funktioner men tyvärr finns det även några nackdelar som är bra att hålla koll på. De flesta sköljmedel innehåller skadliga ämnen för miljön som inte är biologiskt nedbrytbara. Sköljmedel innehåller också ämnen som kan ge allergiska reaktioner. Välj aldrig att tvätta handdukar och träningskläder med sköljmedel då det försämrar plaggens förmåga att andas och transportera fukt.

Välj i stället ett sköljmedel baserat på naturliga råvaror som är skonsam mot miljö och plagg.