Ett renare hem för bättre välbefinnande

Vi mår alla bättre av ett rent hem. Men städning är inte alltid högst upp på att-göra listan, med motstånd tar vi tag i det och pinar oss igenom veckostädningens alla punkter. Vi på Sunda tycker inte städning ska vara ansträngande eller tråkigt, vi vill göra det enkelt. När det blir enkelt att städa, blir det också roligt.

Därför har vi tagit fram tvätt- och rengöringsprodukter för att lösa specifika och återkommande problem man möter i vardagen när man tvättar eller städar. Noga utvecklade rengöringsprodukter med kraftfulla egenskaper samtidigt som de är skonsam mot miljö och omgivning. 

Vi vet hur tråkig städning kan vara.

Ingen ska behöva stå ut med tråkiga städ-måsten. Låt våra rengöringsprodukter göra det roligt att städa.

Utvecklade för att göra jobbet åt dig

Ingen vill skrubba envis smuts i timmar. Våra rengöringsprodukter är framtagna för att kräva minimal insats från dig. Kort verkningstid och minimal bearbetning – när rengöring blir roligt.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Den är helt fantastisk! Jag har testat många städprodukter men detta var nog ett av de bästa produkten jag testat."

- ELMA A.

✔ VERIFIERAD KUND

Mer av det goda, mindre av det dåliga

Vi har plockat bort alla onödiga råvaror som saknar syfte. I stället har vi fyllt på med effektiva enzymer som ger ett bättre slutresultat.

Det du hittar i butikshyllan har transporterats hundratals mil och är utspädd med vatten och råvaror som faktiskt inte ens behövs i vår svenska miljö. Våra produkter är helt enkelt framtagna för att brukas i den svenska vardagen med så litet avtryck som möjligt i tillverkning, råvaror, förpackning och transport.

Främja lyckoruset med fräscha dofter

När du använder rengöring med en doft som du älskar blir det plötsligt lite roligare. Våra dofter är omsorgsfullt utvalda för att skapa en härlig känsla när du använder våra rengöringprodukter. Milda, rogivande dofter som får dig att vilja städa igen och igen.

Varför är det viktigt att städa och hålla rent?

Ett välstädat hem har många fördelar för din hälsa. Vi trivs bättre i rena miljöer och med ett välstädat hem skapar du en stressbefriande miljö för ett bättre välbefinnande. En viktig anledning att hålla rent är för att skydda familj och omgivning från sjukdomar och allergier. Damm och smuts drar åt sig bakterier och skapar en osund miljö. Genom att städa regelbundet minskar du risken för sjukdomar, andningsbesvär och allergiska reaktioner.

Upptäck vår serie HEM.

1 av 8

Upptäck vår serie AKTIV.