Tävlingsregler

Följande tävlingsregler avser utlottningen av en årsförbrukning som pågår mellan 2022-12-21 - 2023-01-31.
  1. Tävlingen arrangeras av Sunda AB. Vem som helst kan delta i tävlingen med förutsättning att kunna ta emot leverans inom Sverige vid vinst.
  2. Man kan endast delta i tävlingen genom att fylla i formuläret. Sunda AB ansvarar inte för eventuella ofullständiga och felaktiga uppgifter från den tävlande.
  3. En vinnare utses med en årsförbrukning av tvätt- och rengöringsmedel, vilket är baserad på ett hushåll om 4 personer med normal tvättmängd per år. Ett tröstpris kommer skickas ut inom två veckor efter avslutad tävling till resterande registrerade deltagare via e-post.
  4. Vinnaren dras den 31 januari 2023. Vinnaren kommer att meddelas personligen via angiven e-postadress. Om vinnaren inte nås inom tre veckor utses en ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av tävlingsarrangören.
  5. Genom att delta i tävlingen accepterar deltagaren att ta emot e-postutskick om tävlingen samt marknadsföring från Sunda AB. Deltagaren kan när som helst avsluta prenumerationen. Personuppgifter som e-postadress kommer inte att lämna ut till tredje part.
  6. Genom att delta i denna tävling accepterar deltagaren att följa dessa regler. Eventuella osäkerheter kring tillämpningen och tolkningen av tävlingsreglerna kommer att lösas av arrangören. Att läsa och acceptera dessa regler är en förutsättning för att kunna delta i tävlingen. 
  7. Arrangören av tävlingen har rätt att när som helst ändra dessa regler och tävlingsdatum vid behov.
  8. Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, godkänd eller administrerad av eller associerad med Meta.