Årets stora giveaway är här!

Delta i årets stora och SISTA giveaway för året där du har chansen att vinna produkter värde 1533 kr. För att delta i utlottningen behöver du endast registrera din e-postadress nedan. 

Vinsten innehåller utvalda produkter från bilvårdsvarumärket Resultat Car Care. Pre-Wash Shine, Rust Remover, Ceramic Interior, Ceramic Tire & Bumper Shine, High Performance Schampoo, våfflad tvättsvamp och torkhandduk. Tävlingen avslutas 11 maj 16:00 och vinnaren kommer meddelas personligen via e-post inom några dagar. Alla registrerade deltagare får ett tröstpris efter avslutad tävling.

Delta i giveaway

Fyll i ditt namn och e-post för att delta i utlottningen av vår stora giveaway. Vinnaren meddelas via e-post.

Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsreglerna och godkänner att ta emot e-postutskick om tävlingen samt marknadsföring från Sunda AB. Vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Ett sunt val av rengöringsprodukter

Sunda är ett svenskt varumärke som erbjuder miljöanpassade rengöringsprodukter. Ett komplett utbud med allt en familj behöver. Vår vision är att hitta den perfekta balansen mellan miljö och resultat. Varje produkt är noga framtagen med kraftfulla egenskaper för specifika och återkommande problem du möter i vardagen när du tvättar eller städar. 

Det självklara valet av rengöringsprodukter.

  • Rengöringsprodukter som inte påverkar miljön negativt. Allt från tillverkning, förpackning och innehåll gör minimal skada för miljön i den mån det går.

  • Varje produkt är konstruerad för att ge störst effekt för en specifikt uppgift. När rätt produkt användas för ett specifikt problem, blir det ett bättre och effektivt resultat.

  • Produkterna tillverkas inom de nordiska länderna med så lågt klimatavtryck som möjligt, framtagna för att brukas i den svenska vardagen.

  • Vi lägger inte till onödiga ingredienser. Vi ser till att varje ingrediens har en givande egenskap till produktens ändamål och är anpassade för den svenska miljön.

Det självklara valet för ett renare hem - en roligare städning med smarta rengöringsprodukter

Upptäck vår storsäljare Ugnsrent, kalkborttagning och mycket mer som förenklar din städrutiner i hemmet.

Upptäck sortimentet