Giveaway - vinn en julklapp till dig själv 🎁

Delta i vår julaftonsgiveaway och vinn den perfekta julklappen till dig själv. Våra bästsäljande rengöringsprodukter värde 693 kr. För att delta i utlottningen behöver du endast registrera din e-postadress nedan. 

Vinsten består av vårt Rengöringskit. Tävlingen avslutas 24 december 23:59 och vinnaren kommer meddelas personligen via e-post inom några dagar från avslutat datum. Alla registrerade deltagare får ett tröstpris efter avslutad giveaway.

Delta i giveaway

Genom att delta i giveawayen godkänner att ta emot e-postutskick om tävlingen samt marknadsföring från Sunda AB. Vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Vinsten innhåller: Ugnsrent, Köksrent, Badrent, Kalkbort, WC-Rengöring, Natursåpa och Handtvål. Allt värde 693 kr.

Ett renare hem för bättre välbefinnande

Städning ska inte vara ett jobbigt måste - vi på Sunda vill göra det enkelt. När det blir enkelt att städa, blir det också roligt.

Därför har vi tagit fram tvätt- och rengöringsprodukter för att lösa specifika och återkommande problem man möter i vardagen när man tvättar eller städar. Noga utvecklade rengöringsprodukter med kraftfulla egenskaper samtidigt som de är skonsam mot miljö och omgivning. 

Vi mår alla bättre av ett rent hem.

Upptäck vår serie HEM.
  • Varje produkt är konstruerad för att ge störst effekt för en specifikt uppgift. När rätt produkt används, blir det ett bättre och effektivt resultat.

  • Rengöring framtagna för att kräva minimal insats från dig med kort verkningstid och minimal bearbetning. När städning blir enkelt!

  • Rengöringsprodukter som inte påverkar miljön negativt. Allt från tillverkning, förpackning och innehåll gör minimal skada för miljön i den mån det går.

1 av 3