Jobba hos oss

Att vara en del av Sunda betyder att du brinner för att göra skillnad. Vi omfamnar förändringar, ser möjligheter i allt vi gör och har ett starkt engagemang till att kunna bidra till det bättre. Oavsett status eller funktion i vår verksamhet är vi alla lika mycket värda. Vi tar vara på våra olikheter, alla goda idéer lyfts och vi skapar delaktighet genom projekt. Tillsammans blir vi bättre. Bli en del av Sunda du också.

Kulturen på Sunda

Vi på Sunda lever efter missionen att alltid lyssna inåt. Hur vi mår påverkar hur det går - vårt resultat. Mår våra medarbetare bra, går det bra. Kärnan i vår verksamhet, vår viktigaste resurs är våra människor.

En inkluderande kultur och arbetsmiljö med härliga high fives skapar positiv energi, oavsett om det är i träningskläder under en svettig lunchfys eller i den lite mer dressade outfiten under arbetsdagen. Vi skräddarsyr lösningar för att tillgodose varje medarbetare med en hållbar arbetssituation där flexibilitet är ledordet. Tillsammans skapar vi vår framgång, i dag och i framtiden.

En rak och tydlig kommunikation

Varför vänta ett halvår på att lyssna in medarbetaren under det obligatoriska medarbetarsamtalet när vi istället kan kommunicera löpande och mer direkt i en prestigelös miljö? Vi utesluter inget av alternativen. Hos oss flödar decennier av profession från olika områden som tillsammans utgör en välkomponerad kompott av kunskap och kvalitet.

Lediga jobb just nu

Klicka på länken för att söka ett av våra lediga jobb. Du kan alltid skicka in en spontanansökan så spar vi din ansökan för framtiden.

Se lediga jobb