Emanco.se blir en del av Sunda

 Emanco.se har sedan 1965 levererat rengöring och hushållsprodukter till dörren till kunder över hela Sverige. Vi tar nu nästa steg och blir en del av Sunda som vi arbetat sida vid sida under många år. Samma fantastiska produkter som vi erbjudit i alla år som Emanco.se, bara nu med ett nytt namn - Sunda.

Tack för att du är kund och vi ser fram emot vår fortsatta resa tillsammans!

Med vänliga hälsningar,
Sunda

 

Vanliga frågor och svar

Har får du svar på några frågor gällande sammanslagningen av emanco.se och Sunda. Har du fler frågor är du givetvis välkommen att kontakta vår kundservice

Jag hittar inte mina produkter jag brukar köpa, finns de kvar?
Rengöringsprodukterna kommer fortsatt vara detsamma, bara med ett nytt utseende och några produkter har även fått ett nytt namn. Är du osäker vilken du brukar köpa hjälper självklart vår kundservice dig via e-post info@sunda.se eller telefon 026-824 23 under våra angivna öppettider. Du har även nu tillgång till ett mycket större utbud av rengöringsprodukter som tillhör Sundas sortiment. 

Vad innebär sammanslagningen?
Bara ett nytt namn! Emanco.se och Sunda har haft samma leveranser, produkter och service sedan 2016. Följden av namnbytet är att leveranser och fakturor nu adresseras med Sunda AB som avsändare. Våra produkter kommer stegvis få ett nytt utseende med Sundas logotyp som sker löpande under år 2022. 

Kommer min personliga säljare fortsätta hålla kontakten?
Givetvis! Våra fantastiska medarbetare arbetar som vanligt och kommer ringa dig när ni bestämt en återkoppling. 

Jag handlade produkter som företag på emanco.se, hur gör jag nu?
Ingen fara! Du som företag kan fortsätta handla via oss när du skapar ett företagskonto, du skapar ditt företagskonto här.