5 anledningar varför du bör byta ut ditt tvättmedel till Sunda

Vi har utvecklat ett pulvertvättmedel för att lösa det eviga vardagstrasslet med tvätten. Tvättmedel tillverkad för att göra det enkelt för dig.

⭐⭐⭐⭐⭐

4.8 av 5.0

Det blir rent. På riktigt.

Vårt tvättmedel innehåller effektiva enzymer som gör rent på djupet och bryter ner smuts och fläckar samtidigt som det är skonsam mot materialet och känslig hud.

Tvättmedel ska bara fungera, så enkelt är det.

Det tar aldrig riktigt slut.

I genomsnitt tvättar en familj på fyra personer 5–7 maskiner i veckan. En förpackning tvättmedel i butik räcker till cirka 20 tvättar, vilket motsvarar över 22 förpackningar per år.

Alla våra tvättmedel har ett högt koncentrat med låg dosering som gör att det räcker extremt längre, utan att det blir gammalt. Med en förpackning klarar du dig i 11,5 år med samma förbrukning. Känslan av ett tvättmedel som aldrig tar slut.

Inga klumpar i tvättmedelsfacket.

Klumpar i facket orsakas av mjukgörande tillsatser och ofta av överdosering. Vårt pulvertvättmedel är ett klumpfritt tvättmedel - vi har plockat bort onödiga tillsatser som orsakar klumpar, vilket gör att pulvret lätt transporteras genom tvättmaskinen utan krångel.

Ett bra val för miljön.

Vårt tvättmedel är miljömärkt med Svanenmärket och möter de höga miljökrav som ställs. Ett pulvertvättmedel som är skonsam mot hud, plagg och miljön.

En klimatsmart förpackning - Förpackningen är tillverkad av återvunnen kartong i hög kvalitet och är biologiskt nedbrytbar. Insidan är vaxad för att undvika fuktintrång. Lock och handtag är tillverkade av återvinningsbar plast. Efter användning kan förpackningen fortsätta användas som förvaring, som energikälla genom förbränning eller återvinnas.

Ett bra val för miljön.

Tvätta bekymmerfritt - vi har utvecklat vårt tvättmedel för att råda bot på de vanligaste problemen när du tvättar.

  • 442 tvättar - färre inköp och kom-ihåg vid storhandlingen
  • Smidig hemleverans när det väl behövs fyllas på
  • Skonsam mot material, tvättmaskin och miljö
  • Effektiv redan vid 30 grader
  • Bevarar plaggens färger tvätt efter tvätt

⭐⭐⭐⭐⭐

"Så smidigt att beställa en stor förpackning tvättmedel som kommer hem o räcker väldigt länge, otroligt snabb leverans."

Maria

✔ VERIFIERAD KUND

  • Tvättmedel effektiva redan vid 30 grader

  • Koncentrerat tvättmedel med hundratals tvättar

  • Låg dosering som ger utmärkt tvättresultat

  • Våra pulvertvättmedel är miljömärkta med svanenmärket

1 av 4