Produktserie: AKTIV. Tvätt & rengöring mot dålig lukt

AKTIV. är en serie av tvätt- och rengöring med en formula som arbetar aktivt med att bryta ner källan till dålig lukt i textiler och ytor med oönskade odörer. Oavsett om du går till gymmet, vandrar eller idrottar kommer vår AKTIV. serie förändra helt hur du bekämpar dålig lukt. Skonsamma produkter som räddar det du älskar att använda.

En mirakelkur för dina syntettextiler

Oavsett om du går till gymmet, vandrar eller idrottar är vår AKTIV. serie en viktig del av din tvätt- och rengöringsrutin.

AKTIV. består av ett tvättmedel som tar bort dålig lukt redan vid 30 grader och fungerar för alla typer av textiler som exempelvis goretex, funktionskläder och handdukar med inbitna och oönskade lukter. Kompletteras med vår Luktbort som utför mirakel med allt du inte kan tvätta i maskin så att du kan använda det längre.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Alla som tränar vet hur träningskläder luktar efter en tid, trots tvätt efter varje tillfälle. Sunda Sporttvätt är det enda som jag hittat som verkligen hjälper till 100%"

PETTER S.

✔ VERIFIERAD KUND

  • Bryter ner dålig lukt för längre livslängd på plagg, skor och utrustning

  • Går till roten av problemet och eliminerar bakterier och svamp som orsakar oönskade lukter

  • Effektiv vid låg tvättemperatur och ger effekt redan vid första användning

Varför börjar skor och kläder lukta surt och svett?

Bakterier, svamp och döda hudceller blandas samman med svett och skapar den oönskade odören. Ju mer som gror, ju värre blir lukten. Är du väldigt aktiv, lider av fotsvamp eller svettas mycket kan problemet vara vanligt. En vanlig åtgärd är att maskera lukten med parfym, men det löser inte problemet. Lukten kommer tillbaka snabbt och blir värre för varje gång.

Lösningen - så får du bort svettlukt

För att verkligen ta bort den dåliga lukten i kläder eller skor måste man eliminera ursprunget, vilket är sammansättningen av svett, bakterier och svampsporer. Den bästa lösningen är att använda ett bakteriedödande medel som är skonsam och torkar inte ut materialet (ej alkoholbaserade medel) eller ett tvättmedel som är anpassat för att ta bort dålig lukt.

Vanliga frågor och svar.

Hur bildas dålig lukten i kläder, skor etc?

Dålig lukt i skor och kläder uppstår normalt när bakterier och svamp börjar gro på grund av svett och fuktig miljö. Det orsakar sedan oönskade odörer som kan vara svåra att få bort. Duon Luktbort och Sporttvätt går till roten av detta problem och bryter ner källan till den dåliga lukten, vilket gör att det känns fräscht igen och tar längre tid innan det uppstår nya bakterier.

Varför luktar mina funktionskläder illa?

Tvättar du med vanligt tvättmedel försvinner inte alltid alla bakterier som orsakar den dåliga lukten samt att ett vanligt tvättmedel kan täppa igen fibrerna i materialet som ska transportera bort fukt. Bakterier och svett hålls då kvar och gör att en sur lukt uppstår snabbt fast det är nytvättat. Det kan också bero på atttvättmaskinen behövs rengöras från bakterier och smuts.

Hjälp! Varför luktar mina nytvättade kläder illa?

Om det luktar unket eller surt i tvättmaskinen kan det bero på att ledningar och vattenintaget behöver rengöras och rensas. Om det inte underhålls regelbundet från rester, bakterier och smuts kan det orsaka dålig lukt i tvätten. Du åtgärdar detta lättast genom att användarengöringsmedel som är anpassad för tvättmaskinen.

Hur fungerar Luktbort?

Luktbort är baserad på ett ämne som heter steritox som har otroliga egenskaper som angriper bakterier och svamptillväxt som orsakar den dåliga lukten. Luktbort är alkoholfri och torkar därmed inte ut känsliga ytor som exempelvis skinn.

Hur fungerar Sporttvätt?

Sporttvätt är framtagen med egenskaper som bibehåller materialets andningsförmåga och därmed låter svett och bakterier transporteras igenom i stället för att täppa igen som vanligt tvättmedel kan göra. Tack varje sina fantastiska egenskaper och kocentrat ger tvättmedlet effekt redan vid låg temperatur som 30 grader.

1 av 3
  • Fri frakt över 399 kr till ombud

    Snabb leverans till ombud eller fram till dörren. Fri retur vid obruten förpackning.

  • Trygg och säker betalning

    Säker betalning med Klarna eller kort. Betala när du fått produkterna eller i din egen takt.

  • Din personliga städexpert

    Vi finns här för dig när du behöver hjälp eller rådgivning när du städar. Hör av till vår kundservice på info@sunda.se.

1 av 3