Föreningsförsäljning

Alla behöver rena kläder och ett rent hem - lättsålda produkter för ditt lag eller förening. Ska din idrottsförening ut på cup, åka på träningsläger eller bidra till nya matchkläder? Sälj rengöringsprodukter från Sunda och tjäna pengar för att nå ert mål!

 Hög förtjänst - upp till 35% av försäljningen    Produkter alla behöver i sitt hem    Papperlös föreningsförsäljning

Vad roligt att ni vill tjäna pengar till er förening eller lag! 

Försäljningen blir enkel när du säljer produkter alla använder och behöver i sitt hem. Vi på Sunda ger enskilda lag och idrottsföreningar möjligheten att tjäna ihop pengar genom att sälja våra lättsålda rengöringsprodukter som tvättmedel, diskmedel, tvål och andra rengöringsprodukter. 

Över 560 föreningar har sålt våra produkter sedan 2008 för att finansiera olika aktiviteter, vilket vi är otroligt stolta över. Vi är med er hela vägen från start till mål. 

Hur går det till?

Innan försäljningen börjar bestämmer du vilket upplägg som passar er förening. Välj mellan klassisk föreningsförsäljning med beställningslista/webshop och distribution av föreningen eller vårt koncept Direktleverans för att slippa all administration och logistik – Det sköter vi.

Tjäna pengar med lättsålda produkter

Med våra produkter erbjuder ni något alla behöver i sin vardag. Efterfrågan på tvättmedel och rengöringsmedel kommer alltid finnas - och behöva påfyllas! Välj att fokusera på en ständig vinnare, vår omtyckta Sporttvätt eller ett av våra produktpaket med rengöring för hela hemmet. Vi har paket som passar alla typer av lag och föreningar beroende på försäljningsstyrka och mål. 

- Hållbara produkter som räcker länge - fyra gånger mer aktivhalt än liknande produkter

- Zeolitfritt & inga onödiga tillsatser

- Aktivt miljöval utan ansträngning

- Tillverkat i Skandinavien för den svenska miljön

Utforska sortimentet